tisdag 6 januari 2009

Dagen före det blir vardag igen..

Idag är en dag som innefattar ångest. Ångest för att börja jobba imorgon igen. Egentligen är det inte så mycket ångest för att börja jobba igen. Det ska bli kul att träffa mina kollegor och mina kära elever. Men det kommer inte bli kul att gå upp så tidigt på morgonen. Det blir även slut med att sitta och hänga på facebook hela förmiddagen, det blir även slut med att ligga hemma hela dagen och titta på True blood och Gossip girl, det går heller inte att dricka vin på kvällen, det går heller inte att gå på stan och shoppa på mellandagsrean och det går heller inte att sitta uppe sent på kvällarna.

Ja, det kommer bli ganska många förändringar iochmed att det blir morgondag. Men det kanske är lika bra det. Det har iallafall varit ett väldigt bra jullov denna gången. Nu är det bara att börja längta till sportlovet v.7, (så egentligen är det inte så många veckor att jobba)..

Nu ska jag titta på ett avsnitt av Gossip girl. Jag har nu sett klart alla True blood avsnitt och det känns tungt att vänta till sommaren tills det kommer en ny säsong.

puss puss

3 kommentarer:

darling sa...

vi har levt samma liv katten...

Min vita förändring har redan kickat in, så kom igen jobbet bara:)

Jenny sa...

Ja, nu är man redo för jobbet igen.. Tack Darling för att du kommenterat, det var så längesen jag fick en kommentar.. Nu blev jag glad..

Hanna Jos sa...

Tycker faktiskt inte att ni ska klaga...Jullov, sportlov, påsklov, lååångt sommarlov, höstlov och så jullov igen, och glöm för all del inte alla röda dagar på det, nä ni, mig får ni ingen sympati ifrån!