torsdag 5 juli 2012

Viktiga frågor

Här hemma jobbar vi stenhårt med 2 viktiga frågor, skulle kunna lista de som veckans viktigaste frågor. Då ska ni få höra vad det snackas om på Plantage (detta är då främst Jenny och Fanny som pratar på dagarna).

1: Inte dra i mammas hår! Bara för att Fanny inte har något hår behöver hon inte dra i andras hår. Det funkar inte så att man kan dra av en rejäl hårtuss och sätta den på sitt eget huvud.

2: På Plantagegatan sover man på nätterna (för det mesta iallafall). Det är inte okej att vakna sådär vid tretiden och vara vaken i två timmar. Det är absolut mysigt att ligga och mysprata, men vi har all tid i världen att mysprata på dagarna. Har man något jätteviktigt att berätta så får man ju göra det såklart men annars sover man.

Skulle kunna påstå att det är ganska enkla saker som snabbt borde kunnat åtgärdas, men jag och Fanny är tydligen oense om detta. Jaja, vi jobbar vidare med dessa frågor. Det slutar kanske med att jag inte har något hår kvar (då har jag ju i och för sig löst problemet med luggen) och jag och Fanny är ute och promenerar på nätterna och diskuterar andra viktiga frågor.

Inga kommentarer: