fredag 1 juni 2012

Sämst någonsin..

Det jag ska berätta om nu hände för några veckor sedan, närmare bestämt fredagen efter jag fyllt år. Några dagar innan min födelsedag kom jag på att jag ville nog ut och dricka lite vin i samband med min dag. I och med att jag promenerat förbi Cicero ett par gånger på sista tiden och sett i menyn att de hade pizza igen, då kunde jag inte motstå att boka bord där..

Jag var peppad för att äta deras pizza igen men jag kände mig ändå lite orolig över att gå dit igen. Skulle det bli bra denna gången eller ej??

Ja, och med facit i hand så skulle man ju kunna säga att det gick åt helvete. Ja men visst, detta var den absolut sämsta gången. Det startade med att de inte hade några pizzor, det hade dom inte på vintern. Hoppsan, jag har aldrig under mina 32 år förstått att jag fyller år på vintern. Det har mina föräldrar aldrig berättat för mig. Men men, nu vet ni alla att 9:e maj är vintern.

Snabbt skulle man då ombestämma sig i val av mat. Vad kan bli mest rätt tänkte jag, burgaren kan väl inte bli fel. Det fick bli burgaren och det blev superfel. Alla fick in sin mat och alla fick börja äta. Själv fick jag surpla billigt, blaskigt vin medans jag väntade på min mat, jag kan säga att ännu en gång på detta ställe hade mitt sällskap nästan ätit upp sin mat innan jag fick in min mat. Susanna som hade beställt tapas-rätter fick dock vänta på dom oxå. När vi sa till, så sa de att det dröjer lite med våra grejer, för kocken lagar både burgaren och tapasen.. Oh My good, gör kocken all mat??? Helt otroligt.

När väl maten kom in så var Susannas mozzarellasticks frusna och min burgare smakade illa och hade någon plastig ostskiva inlindad i rått bacon.. Mmmmm.

Nu kommer jag inte ihåg alla grejer som hände mer under kvällen, men det var lite olika saker som kryddade kvällen. Nu var det ju inga blyga violer som var med i mitt sällskap, så det klagades ju en del, så efter många om och men och flera unga pojkvasskrar till servitörer som försökte släta över kvällen, så slapp jag betala för burgaren.Och vi alla gick till Le village för att dricka ett glas gott vin (eller för mig och Ida, två glas). Varför vi inte gick dit från början är ju en gåta?? Har jag inte alltid firat mina födelsedagar där innan?

Det är ju tur att jag inte är den som är den, så jag asgarvade åt allt hela kvällen. Men nu får jag väl lova alla att jag aldrig mer gå dit igen. Dock är jag ju sjukt nyfiken på när deras sommarmeny är igång..

Är det någon som är sugen på lite smarrig ost/bacon??

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Ja, sicken kväll men så här i efterhand sååååå jävla klockrent, hahahahahahahahahaha :D

Räder sa...

Men fy fan vad det ser äckligt ut.. Hur kan det där vara en burgare?