lördag 2 juni 2012

Fannys namngivning

Den 19:e maj hade vi namngivningskalas för Fanny i farmor Karins trädgård på Orust.

Vi startade med att alla samlades nere vid badplatsen för en gemensam promenad upp till Karin. Sven hade satt ut en poängpromenad på vägen upp till huset i Fanny-kunskap (inte kunskap om våran Fanny utan om Fannysar i allmänhet).

Väl uppe vid huset stod Ola och bjöd alla gäster på en liten välkomstdryck, skulle kunna kalla denna för Fanny-brygden (så då kan ni som inte var där ändå känna smakerna kanske). Sen var det trädgårdshäng och det blev en kalasbra dag i trädgården med en liten ceremoni där för Fanny där Karin startade med att hälsa alla välkomna till Orust och sen läste jag en liten dikt och berättade om varför hon heter Fanny Viola, Sven sjöng och spelade två låtar och Petter läste ett litet brev till Fannys faddrar.

Sen skålade vi alla i skumpa och grillade hamburgare. Petter var grillmästaren och tydligen kan det ha varit de bästa burgarna hittills, folk snackar fortfarande om hur goda de var. Vi hade såklart supergod tårta också och en del vin, öl och så.

Dagen firades med alla våra nära och kära (dock var det två väldigt viktiga personer som saknades, bara för att de ska envisas med att vara i USA hela tiden) och vi vill tacka alla fina som kom ut till Orust för att fira Fanny och hennes dag. Sammanlagt var vi 24 vuxna, 5 gåendes barn, 5 bebisar och 1 hund. Superfina allesammans. Fanny fick så sjukt fina presenter så nu behöver hon snart ett eget rum att ha sina fina saker i..

Samling nere vid badplatsen
Världens bästa trädgård
Jag läser en dikt till Fanny som heter Älskade barn
Sven kör Du är det finaste jag vet
Jag hade sytt lite vimplar att hänga i trädgården
Presentöppning

Tack för att ni kom och firade min dag säger Fanny från gunghästen hon fick från sin farfar

7 kommentarer:

Alexander sa...

Ser ut att ha varit superfint och du vet vi var med i tanke och hjärta.

Hanna Jos sa...

Det var superfint, å tänk att Millie höll sig i skinnet ända tills de sista 40 minuterna.... Men då tog hon allt igen det :D

Jenny sa...

Jag och Emma pratade igår om att i eran familj är Ryder den lugna och det är Millie man får hålla koll på, på fester.. Haha.. Sötaste hunden..

R sa...

Va mysigt ni verkar haft det, synd att missa... Tycker såklart ni borde haft namngivnningen i USA...

Räder sa...

Superduperfin gunghäst också...

Jenny sa...

Ja, det blev jättemysigt (dock var ni ju saknade).. Javisst är gunghästen superfin..

Hanna Jos sa...

Haha, trodde att det var jag som var den lugna i vår familj men tydligen inte då ;D