lördag 29 januari 2011

Smack...

.. sa det och förkylningen kom även och hälsade på mig i veckan. I måndags på rastvakten (ungefär..) slog den där jäkla förkylningen till på mig. Så jag har känt mig ganska så risig hela veckan faktiskt. Igår var nog första dagen jag kände mig väldigt pigg igen.. Och det var ju tur, för på gårdagens rastvakt fick jag ta fram min arga frökenroll igen, då några kids "råkat" tända på en papperskorg.. Och för att leverera en bra arg frökenroll så behöver man vara pigg och alert..

Väldigt mycket rastvakt på veckan som varit och det är ju alltid ganska trist, så nog om det..

Igår stod jag och min kära Hanna Jos och bankade på dörrarna till Lilla Linne. Dom öppnade kl.16 och 16.01 var vi på plats. Allt för att få sittplats såklart. Och det var fint att bara kunna välja och vraka var man vill sitta. Trevligt ställe och gott vin. Kan verkligen rekomenderas,

Om 1 vecka så börjar det där vi alla väntat ett helt år på, jo självaste Melodifestivalen.. Jag längtar som tusan, för om 2 veckor sitter jag ju på plats och intar mello live.. Det där med efterfesten är inte riktigt löst än bara, men jag känner mig ganska lugn. Det är ju ändå 2 hela veckor kvar, så det lär ju komma en inbjudan från Nanne i brevlådan vilken dag som helst nu. jag blir ju grymt besviken om hon glömt mig, men det har hon väl inte. Det kan hon ju bara inte ha gjort.. Vi fann varandra ju och blev riktigt goda vänner tycker jag. Jag ser i alla fall henne som en av mina närmaste. Hon borde väl göra det samma om mig eller?

Ja, jag det är långt kvar..

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Tänk bara på att två veckor går fort, måste börja rigga lite och se till å grejja detta :D Satan va kul det ska bli!!!

Jenny sa...

Ja jag vet inte hur vi ska göra.. Varken Nanne eller Christer har hört av sig..