torsdag 6 januari 2011

I´m back and this time i think i stay...

Hej på er alla sparvar..
Hoppas att ni alla mår superbra.

Efter en månads paus så känner jag mig nu redo för att köra på igen. Jag har gått och vacklat fram och tillbaka om jag ska fortsätta skriva här eller strunta i bloggen. Men idag blev det liksom som om Hanna Jos fick mig att ta det sista steget tillbaka till bloggen, när hon i stan lite surt poängterade att sist jag uppdaterade var den 2:e december..

När jag kom hem från stan idag så gick jag runt och tänkte fram och tillbaka och sen provade jag min nya klänning jag köpt idag och då bestämde jag mig för att fortsätta. Egentligen har klänningen ingenting med bloggen att göra, men jag var så nöjd och glad med min nya klänning så det bara blev så. I min nya klänning ser jag ut som Jane Mancini från Melrose och det är jag väldigt nöjd med. Efter att jag fick första säsongen av denna underbara serie av mina gudsöner i julklapp, så vill jag liksom bara klä mig och leva i Melrose Place. Så under 2011 ska jag göra mitt yttersta för att hitta gamla goa 90-tals klänningar a´la Melrose och Jane Mancini..

Jag har nu börjat inse att det inte är så många dagar kvar på mitt kära jullov. På måndag kör vi igen och jag än en gång undrar vart lovet tagit vägen. Jag trivs lite för bra med att ha lov och bara gå runt och fika och se på alla såpor på dagarna. Men jag inser även att det är dags att gå tillbaka till vardagen då jag efter några dagar nästan börjat tröttna på Våra bästa år. Under hela jullovet har liksom det bara varit en dag i serien.. Så jag ser fram sportlovet och att det då troligtvis har gått 5 dagar i serien..

Så nu kör vi igen sparvar, 2011 it is och jag ska göra mitt bästa för att uppdatera så mycket jag bara kan.. Nu ska jag göra lite fler inlägg och sen ska jag gå och sortera mina tights igen i nya fina tights-lådor.

Vi får även säga farväl till David Silver som hittades död idag i mitt akvarium. Men jag kan säga att Valerie och Steve håller fanan högt i mitt nya superfina akvarium med pump och allt. Och jag måste även erkänna att jag hoppas på tillökning snart, vi behöver en Allison, Jake och Billy i akvariet...

1 kommentar:

Hanna Jos sa...

Åh vad tryggt och skönt det känns att ha dig tillbaks! Ha liksom blivit till en vana att kolla din blogg minst en gång om dan... Och tack för en super najsig dag på stan, vilka underbara klipp vi gjorde! Puss