lördag 15 januari 2011

Rensning och guldkorn..

Denna helgen är det rensning i källaren som gäller. Ångesten har varit stor hos mig ska ni veta inför detta uppdrag. Men efter att Karin kommit till våran räddning och hjälpt oss styra upp, så gick det väldigt bra. Jag har aldrig varit stoltare över mig själv i någon rensning någonsin. Idag var det No mercy som gällde, all skit som inte använts på ett tag ska bort.

Jag hittade även ett par riktiga guldkorn enligt mig. Som t ex så hittade jag en hel kasse med gamla kasettband med många goda blandband och dylikt. Jag slängde nu alla men sparade två favoriter, Trance dance och NKOTB.. Det är väl helt okej att spara lite gamla grejer, det tycker jag allt..

Jag är även sjukt nöjd med att jag lyckades behålla min kära Vhs med tillhörande gamla goda videoband.. Petter ville nog gärna slänga denna kära Vhs, men jag lyckades smuggla ner den i en låda.. (jag skrev typ gamla böcker på lådan, så är det ingen som märker att den kära Vhs.en är kvar på Plantage..)

Fan vad bra dessa två kasettband är.. Riktig kvalitetsmusik..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju guldkassetter! Sätt upp dessa på väggen så blir det coolt. Men inte för hårt- för när jag kommer nästa gång skall här lyssnas!

Hanna Jos sa...

Hade du slängt dessa band vette sjutton om jag hade kunnat fortsätta vara din vän...så det var tur att du tog ditt förnuft till fånga :)