torsdag 5 augusti 2010

Om ett par dar..

.. är det här sommarlovet över. Det känns helt okej att börja jobba faktiskt men jag kan ärligt säga att det kommer bli skitjobbigt att gå upp så tidigt på morgonen igen. Och vad ska jag göra när jag inte kan gå upp och äta frukost till Våra bästa år varje dag? Det kommer bli trist att inte kunna titta på mina såpor på dagarna. Våra bästa år och Bevvan, det har varit så fint att titta på det om man inte har haft något att göra. Men undra om det skulle kunna funka att smita från mina lektioner så där någon gång på förmiddagarna, så att man kan smyga in i personrummet och slå på 3:an. Skulle det funka tro?

Denna veckan har varit ganska så slapp, ja jag har hängt en del på balkongen. Jag har läst klart en jäkligt bra bok som jag kan tipsa er om, Hypnotisören. Ja, den är så bra som alla säger att den är.

I går var jag i Tibro med familjen och hälsade på min kära mormor. Det är fint att hänga lite i mormors stora hus och plocka vinbär i trädgården. I går hittade jag även två av mormors gamla klänningar som jag tog med mig hem som jag har tänkt att jag kan sy om. Det blir fint tror jag.

På tal om klänningar så ska jag säga er en sak. Härom dagen började jag tänka på att jag är sugen på att ta på mig ett par jeans. Vad är det för konstigt med det tänker ni säkert, men för mig är det en ganska så konstig tanke nu för tiden. Jag hade väl på mig ett par jeans sist i oktober eller nåt.. Men nu kände jag mig lite sugen faktiskt, så nu undrar jag om jag ska gå ut och köpa mig ett par jeans eller om jag bara är i någon fas. Ja, så är det nog så det är nog bättre att jag slår till på ett par nya tights istället. Och lyckligtvis så sprang jag på ett par tights idag i stan som jag vill ha. Ja så får det bli, tights istället för jeans. Det är så onödigt med förändring..

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Lovar att hålla dig uppdaterad om Bevvan (som om du inte redan kan alla avsnitt utantill...)

Jenny sa...

Det var bussigt av dig Jos.. Kan du vara gullig att håla ett öga på Våra bästa år oxå?