torsdag 12 augusti 2010

Fy, fy, fy...

I morse när jag skulle traska ut sådär vid 7 tiden, så öppnade jag dörren som vanligt och gick fram till hissen. Jag ska precis trycka upp hissen medans jag vänder mig och tittar ner på golvet till vänster om mig.. Där, precis där i hörnan till vänster om mig, går det en jäkla mus. Ja men visst, det här är helt sant. Musjäkeln gick omkring på min våning och jag blev så jäkla rädd så jag struntade i hissen och istället sprang allt vad jag orkade ner för trapporna..

Jag känner mig helt förtvivlad, för jag undrar varför dessa djur (möss och råttor) alltid hittar mig på något sätt. Hur fan har denna musen kommit upp på femte våningen? Tog han hissen upp eller? I vilket fall som helst så är jag inte nöjd med detta djur i min trappuppgång. Det riktigt kryper i mig när jag tänker på detta. Sen måste jag erkänna att det känns verkligen som om det är den gamla råttan på Mölndalsvägen som har nåt med musen idag att göra. Jag kan riktigt se framför mig att musen och råttan har råkat springa på varandra och råttan har säkert tvingat musen att ta sig till Plantage för att skrämma mig. Hon den där Jenny, hon har inte fått besök av någon av oss på länge, så nu är det dags att skrämma henne igen mohahahaha, sa säkert råttan och musen hade inget annat val än att söka upp mig..

I morgon ska jag vara på min vakt och det kanske är säkrast att ta trapporna med en gång. Jag ryser av bara tanken att jag skulle komma in i hissen och där i hörnet till vänster i hissen står den där jäkla musen och väntar på mig... Nej, fy!

Inga kommentarer: