måndag 14 januari 2013

Man blir visst som man umgås..

Det verkar faktiskt vara så att det stämmer, man blir som man umgås. Fanny har nu varit hemma med Petter i en vecka och nu har hon börjat gå runt och låtsas städat. Helt otroligt, hon ska torka överallt. Det tog bara en vecka och nu går hon i sin fars fotspår redan.

Igår upptäckte jag detta när jag och Fanny var hemma hos mamma och pappa (ja, Petter var hemma och städade). Helt plötsligt börjar Fanny låtsas att hon städar och min mamma frågar Fanny om hon har lärt sig städa av hennes mamma. Både jag och Fanny tittade på henne som om vi inte förstod nåt. Det är ju knappast från Fannys mamma städ-skillsen kommer ifrån.

Idag hörde jag till och med hur Petter uppmuntrade till Fannys städlek. Fanny gick runt med en diskborste och skrubbade överallt och Petter överöste Fanny med adjektiv om hur duktig hon var.

Hur ska detta gå i framtiden?? Fansan och Petter kommer åka på städläger och sånt i framtiden och Fanny kommer typ önska sig nya Ajax i julklapp. Hon kommer säga som Petter gör ibland, överraska mig med lite nya städprylar.. Oh my god..

1 kommentar:

Susanna Tunberg sa...

Det finns sånna där städvagnar i miniformat med mopp och hink, trasor och borstar;)