torsdag 30 augusti 2012

Städpolisens mardröm..

Ja, nu har vi kommit till stadiet där allting ska dras fram. Man vill gärna dra fram samma saker 20 gånger per dag. Detta gör ju att vardagsrummet här hemma är ett stort kaos nästan hela dagarna. Jag själv tänker att det räcker att plocka ordning en gång per dag och det bästa är ju när hon (ja, hon den där som röjer runt mest här hemma) har gått och lagt sig. Men det finns en annan person här hemma, jag behöver inte nämna något namn utan vi kan kalla personen för städpolisen, som tycker att det här är ganska jobbigt. Man kan se på blicken att han gärna vill plocka och städa bort grejerna så fort de kommit fram. Detta gör ju bara Fanny ännu gladare för då är det ju så roligt att dra fram samma grejer igen..

Bokhyllan är nu den absolut roligaste platsen här hemma..
Sjukt nöjd med sitt verk tar hon sig vidare..

onsdag 15 augusti 2012

What the...

Nu har någon annan nisse slängt upp sina Converse på gatan. Ett par gråa låga i typ storlek 39 (de med).. Skynda och hämta, de ser tokfräscha ut.

Komplimang

Dialog från i söndags när vi var på middag hos Sven och Svens polare skulle komma med en liten komplimang.

N: Fanny ser ut att vara lite mongolid, nej mongol menade jag. Eller typ asiatisk. Har du några släktingar från Asien eller Finland Jenny?
Jag: öh nej, det har jag ej. Mongol/asiatisk vet jag inte om hon ser ut som.
N: hon har ju ganska tätt mellan ögonen, det är nog det.
Jag: hmm, det vet jag inte om jag tycker att hon har..
N: i och för sig så har ju du ganska tätt mellan ögonen oxå..
Jag: Jasså, det tycker du..

Jag och Fanny tackade för det. Sen var han tvungen att släta över allt med att säga att Fanny kommer bli en riktig skönhet med en sån mor. Men skadan var liksom redan skedd, tätt mellan ögonen, har jag det?

måndag 13 augusti 2012

Fansans gäng

När alla andra börjar jobba hänger jag och Fanny med tisdagsklubben..

lördag 11 augusti 2012

Fredags-wow

Igår var det dags för mig att festivala lite. Som vanligt var det kalas, dock alldeles för lite dans. Men man kan väl inte få allt. Dagen hade annars i stort sett allt, vinpauser, bra konserter, fina vänner och både sol och lite regn.

Och Fanny hade det superfint med sin farmor så hon led inte av att hennes föräldrar var på festival.
Billy Bragg fick alla att göra handrörelser till allsång
Sjukt god donut
Wilco
Ane Brun
 Tack och hej för i år.. Vi ses nästa år igen, kära festival..

torsdag 9 augusti 2012

Konst

Vad gör man när det regnar? Jo, då hänger man med Ida på museum och kollar på konst..

tisdag 7 augusti 2012

Det här kommer inte bli lätt

Alltså jag pratar om kära Fanny och att när hon nu bara är 8 månader får hon beundrare vart hon än tar vägen. Alla vill ha en bit av en henne verkar det som och folk flirtar med henne överallt och helt öppet också. Folk har ju ingen skam i kroppen.

Igår på spårvagnen var det tydligt att killen i vagnen bredvid raggade på Fanny. Och han var inte så diskret heller ska ni veta. Så fort vi kom på med vagnen och parkerade bredvid honom, så började han vifta med sina armar. Man hade kunnat tro att han bara satt och viftade (det var nog det han ville att vi skulle tro) men efter en liten, liten stund och jag har råkat titta bort och tittar ner i vagnarna igen, då har han smugit in sin hand i Fannys vagn och lagt den på hennes hand. Han ville inte ta bort handen och hans leende blev bara större och större. Fanny som själv är en hålla handen-typ blev ju såklart glad men även förvånad över att någon bara sådär tog hennes hand. Inga andra i hennes omgivning vill ju hålla hand med henne, så det är ju inte konstigt att hon blev lite ställd. Hon får ju alltid kämpa för att få hålla hand. Vi var ju tvungna att gå av ganska snart och killen vinkade så glatt åt Fanny och han såg tok-kär ut. Nu kan ju inte Fanny vinka, så det blev ingen vink tillbaka.

Men ni fattar va, jag tror att Fanny kommer få sitta i vagn tills hon är 20år (minst). Vi kommer ju aldrig kunna släppa ut henne, för folk kommer ju bara vallfärda efter henne och vilja ha en bit av henne.

fredag 3 augusti 2012

Utlandsresa..

Varje sommar brukar vi ju resa någonstans och även i år vill vi komma iväg någonstans så igår blev det en dagstur till Fredrikshamn. Familjen Carr/Bengtsson hängde på och där var vissa mer taggade än andra så att säga. Det var nämligen så att det var Emmas första fredrikshamn-tur. Peppen var total och med facit i hand så hade det nog behövts någon timma till för att göra alla (Emma) nöjda.

Men vi hann med en del klassiska Danmarksgrejer, både bra och dåliga saker skulle man kunna säga. Dåligt skulle t ex kunna vara att hela Älvsborgs fotbollshulliganer tog upp halva båten dit och körde igång med : oohhh nu ska vi SUPA och hata Göteborg 5 minuter efter båten åkt iväg. Fanny blev lite rädd för dessa typer och blev lite ledsen så dom fick onda ögat av mig. En annan som också fick onda ögat av mig var en full tant på restaurangen vi åt på, som hoppade på Fanny och överöste Fanny med pluttinuttisnuttibluttplutti och skulle slicka på Fannys händer och försökte böka upp sig i hennes ansikte. Hon blev typ helt kär i Fanny och ville typ äta upp henne. Fulla tanten var inte så fräsch så jag och Fanny uppsökte damrummet illa kvickt för att bli av med fulla tanten. Sen på båten hem såg Emma fulla tanten och hon gick runt och spanade. Troligtvis spanade hon efter Fanny för hon ville väl slicka Fanny i ansiktet eller nåt. Men hon hittade oss aldrig som tur var.

Nej, men vi var nöjda med resan. Jag tycker alltid att det är fint med en Stena-tur.. Dock var det synd att vi inte hann med Säby denna gången. Men det sparar vi tills Alex kommer hem tycker jag. Där kan nog Fanny bli påhoppad av mysiga typer oxå tror jag bestämt..
Jag körde stenhårt på att matcha drycken med strumpbyxorna. Det ska jag nog absolut göra i fortsättningen oxå, när jag har mina rosa strumpbyxor, kanske jag bara få dricka tequila rose. Sjukt festligt..
Fanny var lika peppad som Emma tror jag
Jonas och Petter var iallafall eniga om att är det något dom kan i Danmark , så är det öl..                                                  
Fansan satt och chillade lite hos Emma på vägen hem, Victor var så gullig och hjälpte Fanny med nappen