tisdag 7 augusti 2012

Det här kommer inte bli lätt

Alltså jag pratar om kära Fanny och att när hon nu bara är 8 månader får hon beundrare vart hon än tar vägen. Alla vill ha en bit av en henne verkar det som och folk flirtar med henne överallt och helt öppet också. Folk har ju ingen skam i kroppen.

Igår på spårvagnen var det tydligt att killen i vagnen bredvid raggade på Fanny. Och han var inte så diskret heller ska ni veta. Så fort vi kom på med vagnen och parkerade bredvid honom, så började han vifta med sina armar. Man hade kunnat tro att han bara satt och viftade (det var nog det han ville att vi skulle tro) men efter en liten, liten stund och jag har råkat titta bort och tittar ner i vagnarna igen, då har han smugit in sin hand i Fannys vagn och lagt den på hennes hand. Han ville inte ta bort handen och hans leende blev bara större och större. Fanny som själv är en hålla handen-typ blev ju såklart glad men även förvånad över att någon bara sådär tog hennes hand. Inga andra i hennes omgivning vill ju hålla hand med henne, så det är ju inte konstigt att hon blev lite ställd. Hon får ju alltid kämpa för att få hålla hand. Vi var ju tvungna att gå av ganska snart och killen vinkade så glatt åt Fanny och han såg tok-kär ut. Nu kan ju inte Fanny vinka, så det blev ingen vink tillbaka.

Men ni fattar va, jag tror att Fanny kommer få sitta i vagn tills hon är 20år (minst). Vi kommer ju aldrig kunna släppa ut henne, för folk kommer ju bara vallfärda efter henne och vilja ha en bit av henne.

2 kommentarer:

Hanna Jos sa...

Kommenterar inte ens det här....

Jenny sa...

Haha.. Ryder kommer få det tufft alltså. Eller han har ju ganska många beundrainnor han oxå:)