måndag 16 januari 2012

När ska dom lära sig..

I söndags skulle jag prova att gå ut och fika med Fanny. Med på våran tur hade vi Emma, Noah och Victor. Det började lugnt och fint och Fanny sov så fint. Vi andra beställer och sätter igång och fikar. Noah var sjukt peppad på sin bulle, så jäkla peppad att han sen gick på Victors fika..

Men när jag precis börjat på min latte så börjar Fanny göra väsen av sig och efter ett tag är det ganska uppenbart att hon inte är så sugen på att fika. Jag fick klunka min latte och det blev en snabb fika. Dock var det nog läge för oss alla att gå för Noah tyckte inte heller att det var så kul att fika efter att han ätit upp allas fika.

Så vad är det med barn egentligen som inte kan inse det fina med att bara sitta och njuta av sin latte? Konstigt. Det är några viktiga saker jag gärna vill att man startar med att lära sig som min dotter. Och det är att gå på H&m och vara lugn och tyst och gå på café och låta mig dricka en latte. Det kan väl inte vara för mycket begärt..

När det gäller H&M så kan vi säga check på det när det gäller Fanny.. Men fikan får vi öva på.

1 kommentar:

Emma sa...

Haha ja vi får öva snart igen så att Fanny lär sig... Men nästa gång kanske vi ska lämna Noah hemma alternativt ladda upp med ett enormt fat kanelbullar!