tisdag 1 februari 2011

Märkligt..

.. ja idag hände något märkligt. Eller egentligen var det inget märkligt men för mig kändes det skumt. När jag i ösregnet är på väg hem från jobbet och traskar ner för gatan här bredvid, så går det en man framför mig och röker. Inget märkvärdigt med det kan man tycka, om det nu inte var så att det luktade riktigt jäkla gott. Ja, så var det och för en sekund så kände jag mig sjukt sugen på en cig och jag någonstans i mitt huvud även började se framför mig hur jag rökte.. Jag såg framför mig hur jag rökte och tog en kaffe samtidigt och det var morgon och alldeles underbart. What!!! Men som tur var infann sig denna känslan bara en väldigt kort sekund och när jag nu tänker tillbaka på det, så kan jag för allt i världen inte förstå att jag var lite sugen på en cig igen..

Men, men det är väl bara att inse att jag kommer känna dessa känslor igen och det viktiga då är ju att det bara fortsätter att vara en känsla och inget annat. Över 2,5 år sedan var det jag rökte sist (klapp på axeln på mig själv..) och rökfri, det ska jag fortsätta vara...

Nu är klockan snart 21:30 och man kan tro att det snart är dags för mig att gå och sova, men nej inte idag. Idag ska jag gå på bio kl.22.30, javisst. Det är helt galet att Petter har bokat in mig på en sån sen film. Men i filmklubben gör vi ibland crazy grejer. Till råga på allt är det typ en skräckfilm också. Jag fattar ingenting men som den natt-människa jag är så är det dags att börja göra sig redo för att gå på bio, när alla andra säger godnatt.

2 kommentarer:

sandra sa...

jag vill me göra crazy saker med filmklubben...

Jenny sa...

Och filmklubben saknar ju dig Sandra..