måndag 27 september 2010

Nu kör vi igen..

Det har nu gått ungefär 2 veckor sen jag var här sist och jag känner nu att det är dags att köra på igen. Jag har insett att jag vill det här, jag vill fortsätta hänga här. Ibland kanske det bara är bra med en liten paus.. Men nu är det slutpausat ska ni veta.

Vad har hänt sen sist då? Ja, jag har varit förkyld som fan och förkylningen verkar inte vilja ge sig. Så nu går jag in i 3:e veckan med att låta som Bonnie Tyler och det kanske bara är att gilla läget. Jag kanske har blivit sån nu, kan det vara så att jag för alltid kommer låta som Bonnie Tyler? Eller kanske mer som Lillbabs? Men man kanske inte ska klaga..

Annars har det varit ganska så fullt upp. Det har firats lite födelsedagar, både Martin och Hanna Is har fyllt 30 så det har varit lite fest dom senaste helgerna.. Idag fyller min kära syster år så det är bara att gratulera henne.. Massa grattis till dig Nina!

En annan sak som är lite ny för mig, är att jag tydligen har börjat snarka. Jag vet, det är väldigt konstigt. Men det kanske har med den där förvandlingen till Lillbabs att göra eller så är det bara så att det är payback-time. Efter alla år så ger jag igen på Petter..

Ha det fint alla sparvar, så ses vi väldigt snart igen...

5 kommentarer:

Anonym sa...

VÄlkommen tillbaka! Puss, h i sthlm.

Hanna Jos sa...

Har saknat dig på bloggen kära bästis!

junior e agnes!!!!!!!!!!! sa...

Härligt att du e tillbaka!! <3
Kram Junette

Anonym sa...

Välkommen
Jemma!!
Jag har en fråga till alla läsare:
Är det bara jag som när jag läser ordverifierings- ordet läser det högt på HittpåItalienska?
Samt känner att jag gör det bra?

Jenny sa...

Tack så mycket alla fina...
Kram på er