torsdag 30 juli 2009

Häng hos Susanna

Idag har jag varit hemma hos Susanna och hängt. Jag hade lite presenter från resan att dela ut. Till Stella hade jag köpt Hello kitty godis, som tyvärr smakade fan märkte vi. Tur att hon fick 2 olika sorters godisar, för de ena godisarna smakade bara parfym. Stella tyckte att de smakade spray, så jag sa till henne att hon inte behövde äta upp dom. Men söt som hon är, så åt hon ändå några och sen sa hon också att de var goda (men jag tror att hon ljög och bara sa så för att vara snäll).

Söta tjejen

onsdag 29 juli 2009

Cicero-pizza

Igår skulle jag, Hanna och Hanna ut och dricka lite vin. Självklart lobbade jag för att vi skulle gå till Cicero så att jag kunde käka min favorit-pizza också.

När vi väl fick in pizzan så sa jag inte ett ord på ett långt tag. Jag satt bara och njöt och Hanna Jos fick säga till mig att jag var alldeles för tyst. Men jag hade verkligen längtat efter en Cicero-pizza. Sen var det himla trevligt att dricka ett par glas vin också.

Även kallad tjejmaffian på högstadiet

tisdag 28 juli 2009

1 år..

Idag är det en stor dag för mig. Jag har varit rökfri ett helt år idag. Så shit vad bra jag är och grattar mig själv på 1 års dagen..

Måndag..

Igår var det äntligen dags för att hänga lite med Hanna Jos. Vi startade med frukost och sen åkte vi ut till Ikea. Det var egentligen ingen bra dag för att hänga på Ikea i och med att det var ösregn och det var löning. Men behöver Hanna en toasits, då får vi försöka hitta det (vi hittade ingen ändå).

På kvällen var det dags för Petter att prova på att laga kinesisk mat. Petter vill bara laga kinesisk mat framöver och igår släpade han med mig och Alex till en kinesisk affär, där han shoppade loss. Det blev två olika kyckling-rätter för oss och för Alex del blev det väldigt mycket tofu.

Men det blev himla gott och vi åt med våra nya pinnar.

Kaffe och kladdkaka på Ikea är fint


Det kinesiska bordet är dukat

söndag 26 juli 2009

I am back..

Hej på era alla kära!

Igår kom vi hem från våran fantastiska resa. Vi har haft det så bra, så det är helt otroligt. Ni som följt jocpiasien-bloggen vet ju att vi haft lite oflyt då och då. Men nu när man är hemma, så tycker jag bara att det är charmigt. Men nu är det dags för mig att fortsätta att skriva här. Ja, jag har saknat Jenny och vänner som sjutton (det är ju faktiskt min alldeles egna blogg) men det hade ändå varit jobbigt att skriva på 2 bloggar. Men jag har verkligen älskat våran Asien-blogg också, men den kan vi ju inte fortsätta skriva på.

Men nu är det riktigt bra att vara hemma igen och det var så fint att inta Plantage igår och få sig en ostmacka. Oj, vad jag har sovit bra i min säng i natt också. Igår kom jag även hem med ca 1 miljon myggbett på min ben, men luften på Plantage har gjort att dom snart är ett minne blott. Det är bara att inse att våran lägenhet har en läkande effekt.

Nu ser jag fram emot som fan att träffa alla mina kära vänner som jag har saknat super-duper mycket.

puss puss

lördag 4 juli 2009

Kommentarer...

Hej allihopa!

När jag nu har suttit med min andra blogg och pillat, så märkte jag att jag kan ändra inställningarna för hur man kommenterar. Så nu ska det funka bättre här också, att alla som vill ska kunna kommentera och inte bara registrerade.

Vi har det himla bra här i Hong kong. Svettigt som fan. Vi ses om ett tag.

puss puss

onsdag 1 juli 2009

jochpiasien

Nu pausar jag denna bloggen, så följ med oss på våran nya Asien-blogg.
jochpiasien.blogspot.com

Ha det så himla bra nu alla mina söta läsare. Glöm inte av att komma tillbaka hit om några veckor. Det kanske även kommer något inlägg här under resan, jag kanske har sådan jennyochvänner-längtan. Vi får se.

puss puss

Lipsill..

Om några timmar är det dags för oss att sätta oss på planet till Hong kong. När jag blir stressad och nervös, då börjar jag gråta. Så idag har jag gråtit rejält här imorse. Det började imorse när jag hade ätit frukost med Hanna Jos här nere på gatan, och så skulle jag säga hejdå och i hissen upp så började jag gråta. Japp, sen var det svårt att sluta. Men nu är jag nästan färdigpackad, så snart är allt frid och fröjd igen. Det kan ju i och för sig hända att jag hinner med en liten skvätt tårar till innan jag åker.

En lipsill har jag varit ända sen jag var liten

Stress, stress, stress

Ja, igår var det en ganska stressig dag. Det var mycket som skulle fixas och grejas med. Och jag ville även passa på att hinna träffa några personer. Men det var ändå en fin dag, trots all drama.

Trevlig lunch på Condecco, trots den stora plastbiten som låg i min mat.

Darling

Jag hann även med att träffa lilla Svea en sväng på eftermiddagen

Så liten och så fruktansvärt söt. Välkommen in i gänget lilla Svea!