torsdag 4 oktober 2012

Kanelbullar

Hoppsan, idag är det tydligen kanelbullens dag. Och jag har turen att vara föräldraledig just en sån här dag. Min första tanke är att jag ska äta kanelbullar till frukost, lunch och middag. Men sen kommer jag ju på att, fan jag ska ju typ sluta äta bullar och skit.

Jag hade ju faktiskt sagt att när jag slutar amma så slutar jag äta kakor och bullar. Oj, det var visst över 5 månader sen jag ammade. Vad kan man skylla på nu egentligen, inte amningshjärna iallafall.. Det är kanske inte korrekt att låtsas amma Fanny bara för att få äta bullar.

Ja ja, vi får väl se hur många bullar jag trycker i mig idag? Troligtvis ingen i och med att jag har sån jäkla bra karaktär och kan stå emot sötsaker så bra. Så alla där ute, tänk på att äter man bullar blir man en bulle... Nu ska jag och Fanny ut på frukostdate med Ida och jag kan slå vad om att vid kassan har de ett stort fat med kanelbullar..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Darling!
Knepet är att efter du tryckt i dig bullar- så äter du en lång smal korv och voila!! Du kommer se ut som en liknande!
Puss
Is

Susanna Tunberg sa...

Hur gick det då?

Jenny sa...

Shit vilken bra ide Is.. Det ska jag komma ihåg..

Det blev faktiskt bara en halv halvtorr bulle som låg på frukostbuffen.. Sen att Petter kom hem och sa att de hade fått hur många kanelbullar som helst till jobbet som dom fick ta hem och han GLÖMDE ta hem till mig.. Det pratar vi inte om mer..