fredag 9 mars 2012

Inte så nära tyvärr..

Nej, så nära var visst inte våren här.. Jäkla trist väder det varit i denna veckan, men jag längtar så till våren så jag hoppas på fint väder snart..

Imorgon är det melodifestvals-dags igen och detta är första året på typ 10 år som det inte blir någon schlagerfest. Det känns lite konstigt och lite tråkigt men i år funkar det liksom bara inte. Jag är inte så himla sugen på hotshots än och det är ju ett måste så då får vi hoppa över fest i år. Sen är det ju såklart så att Fanny är den absolut största anledningen, i och med att hon inte är så bra vän med flaskan än så kan hon och Petter inte fladdra iväg så långt bort från mig. Men nästa år, då kan man kanske köra på en schlagerfest som varar hela helgen eller nåt.. Jag kanske ska börja spåna på det redan nu. Eller det finns ju en liten risk att jag skiter i hela schlager-grejen nästa år beroende på om det är några olika bidrag som vinner i år som jag verkligen inte gillar..

I och med att det inte är någon fest i år så kör jag med helt andra regler när det gäller röstning (ja jag vet, helt tokigt..)jag ska nämligen lägga två tolvor tror jag. Loreen och David får högsta betyg av mig. Men jag ser i alla fall fram emot imorgon och kära Hanna, Danny, Ryder och Millie tittar förbi och ser  med oss. Så att det inte blir några oklarheter så kanske jag ska förtydliga att det inte är den Danny som ska uppträda som kommer hit, en annan Danny såklart. (Emma, du kan vara lugn..)

En annan sak som får mig att vilja hoppa av glädje är att om bara två veckor så kommer de två finaste och mest saknade personer hem från USA. Ja, det är helt jäkla otroligt att de snart äntrar Plantagegatan för filmkväll igen. Jag längtar som bara den och fatta hur mycket Fanny längtar, hon har ju bara fått höra om Alex och Sandra och nu ska hon äntligen få träffa dom..

2 kommentarer:

Alexander sa...

Tack för att du skickade över våren till oss istället, och som tack tänker vi ha en liten eftermiddagsmelodifestivalsfest imrgn och bara tänka på dig!
Hälsa Fanny att vi kommer förbi så fort vi är klara med de första artighetsvisiterna..

Is sa...

Men vad sjutton, skall Jos komma??
Jaja:)
Go Loreen, Flinkan eller Danny:)