fredag 28 september 2012

Mammas tjej..

Det ska börjas i tid. Att läsa stick-böcker när man är 10 månader, det är väl inget speciellt..

Shit, nu var det visst ett tag sen..

Jag ska bättra mig, jag lovar. En del har hänt sen sist. Alex och Sandra har hittat hem och med sig hade de kära Cletus och Texas.. Fina hundar som redan efter en tur på Plantage kände sig hemma och fått sig en favvo-plats under Fannys matstol. Jag tror att Fanny kommer inte säga mamma eller pappa som första ord, utan det blir nog hund.. Att hon är en sån hundtjej, det kunde man ju inte tro.

Ja, vad har hänt mer då... Afterwork med kollegor, demonstration, några nära och kära har fyllt år, Fanny är typ grym på att stå själv, avskedskalas för Emma, Jonas, Noah och Victor och sen har det nog hänt lite mer olika saker.

Idag är dock ingen rolig dag då Emma och gänget flyttar till Stockholm. Inne i det sista har jag hoppats på att de ändrar sig. Alex och Sandra kom ju hem efter ett år och lite till så hoppas jag tillräckligt kanske det händer med lilla familjen oxå..

Lite random bilder följer:

torsdag 6 september 2012

Smidigt...

.... när Facebook rensar av sig själv..

söndag 2 september 2012

Dagens lugg..

... står ingen mindre än självaste Fanny för. Ser ni hur mycket hår hon fått eller??

Planta

Min physalis-planta har nu blivit sjukt stor och vissa frukter har blivit mogna. Idag provsmakade jag den första och den var god, jäkligt god..

Frågan är om resten hinner mogna i detta skitväder?