söndag 31 maj 2009

Härliga söndag..

Idag skulle jag, Petter och Stella promenera till Botaniska och äta frukost. Men när vi väl kom dit så fick man inte ha med sig hundar in i Botaniska så det var bara för oss att traska vidare. Till slut blev det en himla dyr frukost på Björngårdsvillan.

Sen blev det en kaffe med Emma och Noah och jag fick en present av dom. De hade ramat in ett kort på mig och Noah. Jättefint. Jag blev så glad, så glad..

Söndagen avslutades med middag på Henriksberg och vi lämnade Stella till Ola och Junette.

Himla fin present jag fick idag bara sådär..

Petter och Jessica har det bra på terassen

Jag och Junette njöt i solen

Lördagkväll..

Igår kväll efter att vi hade varit hos Sven och grillat tog vi ett glas på en uteservering på Linnégatan. Dock blev det för mig och Petter att svepa, då Stella ville gå hem. Man får offra sig när man är hundvakt.

Mors dag..

Idag vill jag passa på att gratulera världens bästa mamma på mors dag. Alltså vi snackar om min mamma som är den bästaste av dom alla. Idag har jag ej kunnat träffa henne för att hon har varit hos min mormor, men jag har allt tänkt på henne hela dagen. Grattis mamma på mors dag..

lördag 30 maj 2009

Hundvakt..

Idag är jag och Petter hundvakter. Stella ska sova hos oss inatt. Efter att vi hjälpte till på en ganska dramatisk flytt för Pillan och Frank (hissen fastnade med 2 personer och ett helt flyytlass), så kom Stella till oss och vi begav oss ner på stan och sen var det Slottis som gällde idag igen.

Tog en kaffe och lite italiensk glass på Magasin 11

Martin och Madeleine ville också ha lite glass och kaffe

Dessa grabbar behöver ju inte sitta i solen för att bli tok-bruna

Jag och Madeleine ville gärna ha lite sol på våra ben

Snygg som fan

Gött att svalka sig litegrann

fredag 29 maj 2009

Fredagsmys i Slottis

Idag körde vi på fredagsmys i Slottis. Det var ju så himla fint väder idag så det var ju bara att gå ut och lägga sig på en filt.

Ola och Robin och Stella hängde också i Slottis. Och vi träffade även en man som hade flera konstiga djur med sig. En sån där typiskt genuint djurintresserad typ som kan prata om ormar och spindlar i flera timmar.

Men jag måste nog säga att jag var en av dom modigaste i Slottis idag, men det är ju bara sån jag är liksom..

Det funkar fint at köra fredagsmys utomhus

Det var inte bara vi som ville hänga ute i solen denna fredag

Stella mös också

Sen träffade jag på den här rackaren som ville ligga och mysa i min hand

Men var det inte jag som var rädd för djur? Väldigt konstigt att jag inte är rädd för spindlar dock...

Petter höll i en annan rackare

Ett till djur som ville hänga lite i min hand

Tjejkväll..

Igår var det dags att dricka lite vin och umgås med Hanna, Hanna och Susanna. Vi hängde på hotellet och det var väldigt trevligt.

En Eriksberg i lobbyn i väntan på receptionisten

Lite vin på rummet

Hanna blickar ut över Eriksberg

Looking good

Men alla festligheter har ett slut, dags att ta båten hem

onsdag 27 maj 2009

Barca..

Ska man titta på sport så tycker jag att man ska göra det på riktigt. Köra matchtröjor och sånt, annars är det ingen idé. Och det gick ju tydligen vägen för Barcelona ikväll. Jag höll på dom och gjorde det ordentligt och det gav vinst. Grattis Barca säger jag, ett riktigt fotbollsfan....

Blod, svett och pengar..

Idag är en riktigt fin dag. Lönen är äntligen inne på kontot. Jag var tvungen att gå in på Pressbyrån imorse och köpa tuggummi, bara för att få använda mitt bankkort som legat i ide på sista tiden. Skön känsla..

Efter jobbet var det Slottsskogen som gällde för att heja på gänget som skulle springa Blodomloppet.

Snyggaste tjejen i Slottis

Noah behöver också få i sig lite energi

Backis tryckte i sig 2 korvar innan loppet, med facit i hand kan man säga att det var ett ganska bra drag


Herre jäklar vad lång Martin har blivit då

Jag och Noah fick massa kvalitetstid tillsammans

tisdag 26 maj 2009

Trist som fan..

Helt ärligt.. Finns det något tråkigare än att titta på DIF- Häcken på tv eller?

Det finns en person här hemma som jag blir förundrad över då och då. Nu är det visst fotboll som gäller. Det har tittats alldeles för mycket på sport på sista tiden..

måndag 25 maj 2009

Mamma mia..

Då var det måndag igen och jag hade riktigt svårt för att sova igår. Att det alltid ska vara så svårt att somna, när man varit ledig ett par dagar. Men dagen blev helt okej, men det är verkligen nedräkning till sommarlovet nu. Både lärarna och kidsen vill ha lov.

Idag var det Mamma mia föreställning på Majas fritids. Maja körde en låt och var jätteduktig (och det säger jag inte bara för att det är Maja jag snackar om). Alla var duktiga, men Maja var duktigast såklart. Det var ganska många låtar de körde. 19 låter och det var snack om ett extranummer. Men det skippades och det var nog lika bra det, för jag tyckte mig höra hur många magar som helst som kurrade och hade sig i lokalen.

Jag och Pillan var lite sugna på att gå upp och köra en låt. Jag var sugen på en ballad, så att min röst verkligen skulle få komma fram på bästa sätt, men jag ville ju inte stjäla showen från alla barn, så det blev inget med det.

Ville ju passa på att bli fotad med kvällens stjärna efter föreställningen

söndag 24 maj 2009

Grabbfika..

Idag när jag vaknade kände jag mig inte så bra. Jag kände mig lite nere och lite ledsen, av ingen direkt anledning. Ingen bra dag helt enkelt. Petter tyckte då att vi skulle gå ut och fika med grabbarna och det lät som en bra idé tyckte jag med.

Och ja, jag kände mig betydligt gladare och mådde bättre efter fikan.

Dessa grabbar plus Alex och Petter får en definitivt på bättre humör. Dom hade så många historier att berätta efter långhelgen, så man kunde ju inte annat än att skratta och bli glad

Min guldstjärna är nog borta nu..

Telefonen ringde förut och jag svarade, men det var ingen där. Petter och Alex sa båda två att det måste vara någon jäkla försäljare som ringde, för på nåt sätt ringer dom upp för att kolla att man är hemma och sen ringer upp igen.

Efter några sekunder ringde det igen och jag svarade igen. Och visst var det en försäljare som ringde. Hon ville sälja på mig något el-erbjudande. Jag börjar att säga att jag inte har tid, samtidigt börjar Petter ropa i bakgrunden: Det är faktiskt söndagkväll din idiot och vi försöker kolla på film. Jag började skratta och kan inte riktigt prata, men försäljaren samlar sig och börjar prata om erbjudandet igen. Då tar Alex telefonen ifrån mig och vill prata med försäljaren: Vad det ni som ringde precis innan eller var det bara en jävla slump att det var någon som ringde precis innan och la på? Alex upprepar detta ett par gånger då försäljaren nekar till detta. Alex blir jäkligt sur och avslutar surt med: Vänligen ring aldrig hit igen!!!!!!!!

Jag skrattade så jag höll på att ramla av soffan efter detta samtal. Men nu måste jag nog inse att det är slut på gratis produkter och grejer för min del. Guldstjärnan bredvid mitt namn är nog borta för alltid.

lördag 23 maj 2009

What a beutiful day..

Raberberpaj i bersån är inte fel tycker de två största godistrollen

Petter gillar faktiskt också raberberpaj

Så fort vi kom hem var det dags att bege sig till Henriksberg för att möta upp Ola

Ganska orättvist att vi får sitta och dricka dagens medans Junette måste jobba

Mina superfina skor från Sanne fick komma ut

Vad fan är det som luktar undrar Stefan? Är det du Jenny? Nej, Ola sitter på andra sidan bordet så det måste vara han.

Ola tog med oss på en skogspromenad för att kolla på djur-lotterna. Som tur var stannade vi och drack varsin dagens på vägen

Två bröder och en tjej


Stella gillade berget

Här var målet. Jag såg tyvärr aldrig charmen med dessa djur-lotter, men sån är jag.....

fredag 22 maj 2009

Mycket av allt..

Jag tycker att det är viktigt att ha mycket av sina favoritsaker. Många väskor, många par skor och många tights. Har jag mycket av de tre grejerna så är jag nöjd som fan. I onsdags var det dock dags att sortera bland mina tights och strumpbyxor. Jag hade köpt kartonger sist jag var på Ikea, som skulle bli utmärkta strumpbyxe-kartonger.

Petter spände ögonen i mig när han såg denna högen och sa: Köper du ett till par strumpbyxor så blir jag riktigt sur.

Nu är det ordning. Pedagogiskt och bra genom att delat upp mina svarta, med fot och utan fot

Nu står dessa lådor på varandra i min garderob och jag är himla nöjd. Och jag längtar tills jag får lön, för då ska jag slå till på ett par superfina tights jag såg på Gina i onsdags. Petter får bli så sur han vill.

torsdag 21 maj 2009

Kristihimmelsfärd i Svanesund

När damerna var ute på långpromenad, fiskade grabbarna

Vad är det som far runt i luften?


Även kallad grillmästaren

Kvällen avslutades med boule runt huset. Killarna mot tjejerna

Vem tror ni vann? Matchen slutade med 17-9